• Σήμερα είναι: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Βράβευση για Grant Thornton

Grant Thornton μία από τους 60 National Championsτων φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM βραβεύτηκε την Πέμπτη 15Ιανουαρίου 2015 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και η Grant Thornton που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η εταιρία μας διαγωνίζεται στην κατηγορία «The Business of The Year Award (κύκλος εργασιών ως 25 εκατ. Ευρώ)» και διεκδικεί πλέον μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Η διάκριση αυτή έρχεται να σφραγίσει μία σταθερά ανοδική πορεία της Grant Thornton, όπου σε περίοδο κρίσης, επέλεξε να επενδύσει σε ανθρώπους, σε κλαδική εξειδίκευση και σε καινοτόμες ιδέες επιτυγχάνοντας να διπλασιάσει όλα τα μεγέθη της, την τελευταία 5ετία.