• Σήμερα είναι: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

H Deloitte ανακηρύχθηκε No1 παγκόσμιος οργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών

Για 5η συνεχή χρονιά η Gartner ανακηρύσσει το δίκτυο των εταιριών της Deloitte (Deloitte) νούμερο 1 παγκόσμιο οργανισμό παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, βάσει μεριδίου αγοράς στα έσοδα το 2014 στην έκθεση της Market Share Analysis: Consulting Services Worldwide, 2014. Ως συμβουλευτικές υπηρεσίες, η Gartner ορίζει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρησιακά θέματα και θέματα πληροφορικής υπολογίζοντας τα έσοδα από τα τμήματα συμβουλευτικών υπηρεσιών της Deloitte, αλλά και άλλων συμβουλευτικών εταιριών σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η ανάπτυξη επιτεύξιμων στρατηγικών και η εφαρμογή τους σε συνεργασία με τους πελάτες είναι κριτικής σημασίας στο να είσαι ηγέτης σε αυτόν τον κλάδο – όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να είναι κανείς o νούμερο ένα παγκόσμιος οργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών», είπε ο Jim Moffatt, Deloitte Global Consulting Leader. «Το εύρος και το βάθος των δυνατοτήτων του δικτύου μας, η επένδυση χρόνου για την κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και η συνεργασία μαζί τους για τη δημιουργία αξίας – βάσει της αντίληψης του κάθε πελάτη για το τι είναι αξία – είναι αυτά που νιώθουμε ότι έχουν ξεχωρίσει την Deloitte τα τελευταία 5 χρόνια».

Η έκθεση επισημαίνει, «Η παγκόσμια αγορά παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αυξήθηκε κατά 6,1% στα $125,2 δισεκατομμύρια το 2014 από τα $118,1 δισεκατομμύρια το 2013. Οι 10 κορυφαίοι οργανισμοί παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών συνολικά σημείωσαν αύξηση 6,8% σε σχέση με την συνολική αγορά».

«Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ τόσο πολύπλοκος, δυναμικός και αβέβαιος όσο είναι σήμερα και ο ρυθμός με τον οποίο αλλάζουν τα δεδομένα θα αυξηθεί στο μέλλον», είπε ο Moffatt. « Η Deloitte βοηθά τους πελάτες στις πιο σύνθετες προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι – πώς να αναπτυχθούν παγκοσμίως, πώς να καινοτομούν, πώς να ενσωματώσουν την τεχνολογία και τη στρατηγική, πώς να προσελκύουν, να αναπτύσσουν και να διατηρούν τα ταλέντα τους ώστε να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις με βεβαιότητα».

Η Gartner αξιολογεί την αγορά με βάση τα έσοδα που προέρχονται από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για επιχειρησιακά θέματα (συμβουλευτικές υπηρεσίες που οδηγούν σε τεχνολογικές λύσεις), συμβουλευτικών υπηρεσιών για τεχνολογικά θέματα, outsourcing, καθώς και υπηρεσιών software και hardware. Αξιολογεί επίσης την αγορά ανά κλάδο, περιοχή και χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την 5η συνεχή διάκριση ως ο νούμερο 1 παγκόσμιος οργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχόμενης προσπάθειάς μας προκειμένου να εντοπίζουμε και να εφαρμόζουμε λύσεις που προσδίδουν αξία στους πελάτες μας, αλλά και της επένδυσης της εταιρίας μας παγκοσμίως, τόσο σε πολύ αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε τεχνολογία».