• Σήμερα είναι: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Grant Thornton αναδείχθηκε “Employer of the Year”

 

 

Η Grant Thornton απέσπασε τον τίτλο του παγκόσμιου “Employer of the Year” από το περιοδικό International Accounting Bulletin.

 

Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, σημειώνει: «Το βραβείο αυτό είναι μεγάλη τιμή για την Grant Thornton, καθώς αναγνωρίζει τη δυναμική των εσωτερικών εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων και των ευκαιριών που προσφέρουμε παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος παγκόσμιας ανταλλαγής στελεχών. Η ανάπτυξη και εξέλιξη των στελεχών της Grant Thornton αποτελεί το επίκεντρο της συνεχούς ανάπτυξης και επιτυχίας μας. Οι 38.500 άνθρωποι που εργάζονται στην Grant Thornton παγκοσμίως είναι αυτοί που κάνουν την καθημερινότητα μας μοναδική.»

 

Το βραβείο “Employer of the Year” δόθηκε από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και βασίστηκε: α) στην αποτελεσματικότητα της Grant Thornton να επιδεικνύει αφοσίωση σε προγράμματα ανταλλαγής στελεχών και β) στην εστίαση στην ποιότητα. Οι κριτές μνημόνευσαν το “Advanced Manager Programme” της Grant Thornton, το πρόγραμμα Leadership Foundation (το οποίο καθοδηγεί τα στελέχη της να γίνουν πιο ικανοί και αποτελεσματικοί ηγέτες), και το πρόγραμμα παγκόσμιας ανταλλαγής στελεχών, το οποίο μέχρι στιγμής έχει υποστηρίξει περισσότερες από 320 ανταλλαγές σε όλο το δίκτυο.

 

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, τα στελέχη της Grant Thornton έλαβαν μέρος σε ένα τριήμερο διαδικτυακό event για να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, να συνεργαστούν και να μοιραστούν ιδέες. Οι συζητήσεις καθοδηγούνταν από παγκόσμιους ηγέτες, διευθύνοντες συμβούλους και εξωτερικές ομάδες ενδιαφερομένων, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 14.000 (ένας στους τρεις στο παγκόσμιο δίκτυο). Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο αριθμός συμμετοχών είναι σχεδόν διπλάσιος από τα προηγούμενα “IBM Innovation Jam” events.