• Σήμερα είναι: Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Moore Stephens A.Ε. 50 χρόνια στην κορυφή

Πενήντα χρόνια ενεργούς δράσης στην ελληνική αγορά συμπλήρωσε φέτος η Moore Stephens Chartered Accountants A.Ε., μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ελεγκτών – Λογιστών Moore Stephens International, ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα παροχής οικονομολογιστικών υπηρεσιών στον κόσμο, που διαθέτει ανεξάρτητα μέλη με 624 γραφεία σε 101 χώρες.

Η Moore Stephens ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1963 από τον Δαμιανό Κωνσταντίνου και συνεχίζει μέχρι τώρα έχοντας πλέον παραλάβει την σκυτάλη ο Κώστας Κωνσταντίνου. Είναι από τα πρώτα διεθνή λογιστικά γραφεία που ήρθαν στην Ελλάδα και κατέκτησε την πρώτη θέση στην εξυπηρέτηση ναυτιλιακών εταιριών, ενώ παραμένει η πρωτοπόρος εταιρία παροχής λογιστικών υπηρεσιών στη ναυτιλία μέχρι σήμερα.  Εξάλλου αναπτύχθηκε ραγδαία και επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς, καθώς την εμπιστεύθηκαν οι πελάτες της και τη σύστηναν και σε άλλους.  Στα 50 χρόνια της, η Moore Stephens έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη του λογιστικού επαγγέλματος στην Ελλάδα, ενώ πολλά παλαιά στελέχη της κατέχουν σημαντικές θέσεις στην αγορά.  Οι υπηρεσίες της είναι υψηλού επιπέδου λόγω της σωστής εκπαίδευσης των συνεργατών, της μακρόχρονης προϋπηρεσίας τους στην εταιρία και της πίστης τους στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η επέτειος των 50 χρόνων εορτάστηκε με μια λαμπρή εκδήλωση στους κήπους του Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού στο Σχίνο Λουτρακίου, η οποία περιλάμβανε κονσέρτο από το μουσικό σύνολο μπουζουκιών του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι Επόμενοι» και την παρουσία άνω των 600 καλεσμένων.

Για τη δυναμική πορεία των 50 χρόνων στη χώρα μας μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της εταιρείας Δαμιανός Κωνσταντίνου εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όλους τους πελάτες της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξη τους όλα αυτά τα 50 χρόνια, καθώς και στο προσωπικό της εταιρείας για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη της.

 

Κατόπιν απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του διεθνούς Δικτύου Ελεγκτών – Λογιστών Moore Stephens International Richard Moore επισημαίνοντας ότι «η επιτυχία της Moore Stephens Α.Ε. στην Ελλάδα οφείλεται στη σκληρή δουλειά και αφοσίωση της οικογένειας Κωνσταντίνου».

Επίσης ο  Κώστας Κώνσταντίνου παρουσιάζοντας τα γερά θεμέλια στα οποία «πατά» η Moore Stephens Chartered Accountants A.Ε., που δεν είναι άλλα από το ικανό και κατάλληλο προσωπικό, την ποιότητα των πελατών και την ένταξη στο διεθνές δίκτυο Moore Stephens International, τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Έχουμε αρκετές περιπτώσεις όπου εξυπηρετούμε την τρίτη γενιά επιχειρηματία και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας αντέχουν στο χρόνο αφού βασίζονται πάνω στην αμοιβαία κατανόηση και εκτίμηση. Έχοντας λοιπόν αυτές τις βάσεις βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η οικονομία αργά ή γρήγορα θα ανακάμψει και η ζήτηση για αξιόπιστους λογιστές και ελεγκτές θα αυξηθεί και είναι αναπόφευκτο η αγορά να στραφεί προς γραφεία που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις. Τα βήματα που έχουμε ήδη κάνει στο παρελθόν μας έχουν φέρει σε εξαιρετική θέση να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο μέλλον και να μπορέσουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, σύμφωνες με όλους τους επαγγελματικούς κανονισμούς και με αμοιβές, οι οποίες θα είναι και ελκυστικές προς τους πελάτες μας, αλλά και ικανές να διατηρήσουμε το καλό προσωπικό που μας στηρίζει».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: ο πρώην Υπουργός κ. Σταύρος Δήμας, η κ. Φωτεινή Λιβανού, ο κ. Ανδρέας Ποταμιάνος, ο κ. Σίμος Παλιός ο κ. Ιωάννης Ιγγλέσης, ο κ. Θεμιστοκλής Βώκος, κ. Γεώργιος Ξηραδάκης, ο κ. Χάρης Αλαμάνος πρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος, οι καθηγητές Ανδρέας Βοσκός, Ιωάννης Τζοάνος, Δημήτρης Κάμπης και Παναγιώτης Ιωακειμίδης.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moore Stephens Chartered Accountants Α.Ε. κ. Κώστας Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη δεξίωση της εταιρείας επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως 50 ετών λειτουργίας.
Η κ. Κοτσιλίνη, ο κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης Αντιπρόεδρος της ΕΛΤΕ, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου Πρόεδρος της Moore Stephens και ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου Διευθύνοντας Σύμβουλος της Moore Stephens.
Ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου Διευθύνων Σύμβουλος της Moore Stephens A.E., η κ. Καλογερά, ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου Πρόεδρος της Moore Stephens A.E., η κ. Μάρω Κωνσταντίνου και ο κ. Ανδρέας Καλογεράς Νομικός Σύμβουλος του ΣΟΕΛ.