• Σήμερα είναι: Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ημερίδα της Deloitte για τα φορολογικά

 

 

 Η Deloitte Academy παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες αλλαγές στην φορολογική νομοθεσία, διοργάνωσε μια ημερίδα εξαιρετικού ενδιαφέροντος προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τις αλλαγές που επήλθαν στη Φορολογία Εισοδήματος, στον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών, στον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών και τις νέες διατάξεις σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Το σεμινάριο διεξήχθη την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, 15:00 με 21:00 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Στην ημερίδα συμμετείχαν με εισηγήσεις τους ο κ. Γεώργιος Αληφαντής, Διδάσκων Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τέως Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και εξειδικευμένα ανώτερα στελέχη του φορολογικού τμήματος της Deloitte από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν λογιστές, φοροτεχνικοί, στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων & Λογιστηρίων, δικηγόροι, σύμβουλοι επιχειρήσεων και επιχειρηματίες εκπροσωπώντας τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας.

Η κα. Τρακάδη, επικεφαλής του Φορολογικού τμήματος της Deloitte δήλωσε: «Στο σημερινό περιβάλλον οικονομικής αστάθειας, προτεραιότητα των επιχειρήσεων πρέπει να είναι η βελτίωση της φορολογικής τους συμμόρφωσης. Στο πλαίσιο αυτό η Deloitte, αποτελεί αξιόπιστο σύμμαχο για τα στελέχη και τους επικεφαλής των φορολογικών τμημάτων των εταιρειών. Μέσω της άμεσης ενημέρωσης και υποστήριξης τους σε θέματα που σχετίζονται με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και τους ελέγχους, μπορεί να συμβάλλει στη χάραξη και τη βελτιστοποίηση μίας ορθής φορολογικής στρατηγικής.»