• Σήμερα είναι: Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Χθες,το Σήμερα και το Αύριο του Εσωτερικού Ελέγχου

 

H Deloitte συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, με τίτλο Το Χθες, Το Σήμερα και Το Αύριο του Εσωτερικού Ελέγχου – Προκλήσεις και Ευκαιρίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει τις εταιρίες για τις πρόσφατες εξελίξεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον τομέα του εσωτερικού ελέγχου. Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ευρεία θεματολογία και περιλαμβάνει εισηγήσεις που θα καλύπτουν τις παρακάτω ενότητες:

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι – Πρώτη Γραμμή Άμυνας – Executive Management

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ – Δεύτερη Γραμμή Άμυνας – Chief Risk Officers, Chief Compliance Officers

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ – Τρίτη Γραμμή Άμυνας – Chief Audit Executives

Στην ενότητα ΙΙ Δεύτερη Γραμμή Άμυνας, εκπροσωπώντας τη Deloitte, ο κ. Θάνος Παπανικολάου, Principal στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε μια παρουσίαση με τίτλο «Financial Services Industry: Regulatory Tsunami», θα μιλήσει για τις τάσεις των εποπτικών απαιτήσεων στον κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για το 2016, τις επιπτώσεις τους στους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και στους πελάτες, καθώς και τις νέες στρατηγικές σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών www.hiia.gr