• Σήμερα είναι: Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Business Conference “Greek Economy | Restart”

 

Την Τρίτη ς 13 Οκτωβρίου 2015, στις 18.30μμ στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιείται για 13η συνεχή χρονιά, το ετήσιο συνέδριο της Grant Thornton Greek economy | Restartκαι στοχεύει να αποτυπώσει την ελληνική πραγματικότητα, τις προκλήσεις και τις ελπίδες των επιχειρήσεων σε μία άκρως κρίσιμη περίοδο για την πορεία της Ελλάδας.

Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Global Annual Conference της Grant Thornton International Ltd, που για πρώτη φορά θα γίνει φέτος στην Ελλάδα (14-16 Οκτωβρίου) και θα φιλοξενήσει τους CEOs του παγκόσμιου δικτύου της Grant Thornton International Ltd.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με την ομιλία του Ed Nusbaum, Global CEO της Grant Thornton International Ltd. με θέμα Business Focus in Greece και θα συνεχιστεί με την παρουσίαση του κυρίου Νικόλαου Β. Καραμούζη, Προέδρου Δ.Σ. της Eurobank Εργασίας Α.Ε. και Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά με θέμα “Οι επιπτώσεις των capital controls στις ελληνικές επιχειρήσεις”. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι κκ. Μανόλης Μιχαλιός, Partner, Head of Assurance και Νίκος Ιωάννου, Assurance Partner, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη νέα έρευνα της Grant Thornton με τίτλο “Κλαδική ανάλυση: Επανεκκίνηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο νέο οικονομικό περιβάλλον”.

 

Με το συνέδριο “Greek economy | Restart”, η Grant Thornton ανανεώνει το ετήσιο ραντεβού της με τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο που θα παρευρεθεί να ενημερωθεί πρώτος για τις εξελίξεις στην ελληνική πραγματικότητα, να ακούσει εμπεριστατωμένες απόψεις από καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της οικονομίας και να συναντήσει σπουδαίες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.