• Σήμερα είναι: Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Grant Thornton: Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων

 

 

 

Η Grant Thornton, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους ανθρώπους της και την κοινωνία και παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της πανδημίας και τα επιδημιολογικά δεδομένα στην χώρα, συνεχίζει να υλοποιεί σειρά πρωτοβουλιών με σκοπό να συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής υγειονομικής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παρείχε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο μοριακής ανίχνευσης (rRTPCR) της νόσου Covid-19 για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών. Η Grant Thornton  πραγματοποιώντας την εν λόγω ενέργεια έχει ως σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας, μέσω της αποφυγής εξάπλωσης της νόσου, όχι μόνο στην εταιρεία και στους συνεργάτες της, αλλά και στις οικογένειες και στους οικείους του προσωπικού της.

Η κα Κατερίνα Κουλούρη, Partner – Head of People Experience & Culture αναφέρει σχετικά: «Από την αρχή της πανδημίας και με στόχο την αντιμετώπισή της, η Grant Thornton παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που εξαγγέλλει η Κυβέρνηση της χώρας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή ενημέρωση των ανθρώπων της, τη θωράκιση της υγείας τους, την ψυχολογική τους υποστήριξη, αλλά και τη διασφάλιση της εργασίας τους. Όπου και όταν χρειάζεται, η εταιρεία μας υιοθετεί και επιπλέον μέτρα, ώστε να διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών της, προασπίζοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία».

Η Grant Thornton λειτουργεί με υπευθυνότητα, τοποθετώντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους της με βασική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας τους. Η εταιρεία, ως μέλος του μεγαλύτερου δικτύου υπεύθυνων οργανισμών παγκοσμίως ‘UN Global Compact’, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη του Παγκόσμιου Στόχου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη «3. Καλή υγεία και ευημερία», ενισχύοντας την πρόληψη και εξασφαλίζοντας στους εργαζομένους της πρόσβαση σε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.