• Σήμερα είναι: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

KPMG – σήμερα η παρουσίαση του CEO Outlook

Η KPMG επιστρέφει με την ετήσια έρευνα για τους CEOs, από την Ελλάδα και τον κόσμο, με στόχο την πληροφόρηση των αλλαγών στις στρατηγικές και των προβληματισμών των ηγετικών στελεχών σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον.

Η έρευνα “CEO Outlook”, η μεγαλύτερη ετήσια έρευνα της KPMG που για 5η συνεχή χρονιά περιλαμβάνει ελληνικά στοιχεία, βασίζεται στις απόψεις για το μέλλον 1 325 CEOs από 11 σημαντικές αγορές και 50 CEOs από την Ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, οι σημερινοί Έλληνες CEOs μεταξύ άλλων δεν κρύβουν την ανησυχία τους για μια «ήπια και σύντομη» ύφεση που όμως σχεδιάζουν να την αντιμετωπίσουν. Επιπλέον, προτεραιότητες παραμένουν οι επενδύσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό, τα προγράμματα ESG αλλά και το αναδυόμενο μοντέλο στο χώρο εργασίας. Γενικά, φαίνεται να ενστερνίζονται και να ακολουθούν σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις των CEOs παγκοσμίως για τις προκλήσεις που έχει επιφέρει η κόπωση της πανδημίας, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης που παρουσιάζει η επόμενη ημέρα. Ωστόσο, παρουσιάζουν και κάποιες διαφορές.

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα της έρευνας που θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στις 12:00-13:00 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης