• Σήμερα είναι: Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΝΕΑ 08

Η PwC ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ

Για την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά απονεμήθηκαν 12 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Η PwC Ελλάδας συγχαίρει τους επιτυχόντες των δύο προγραμμάτων υποτροφιών της για μεταπτυχιακές σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Οι υπότροφοι προέρχονται από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και θα συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διάφορα θέματα, όπως Λογιστική, Οικονομικά και χρηματοοικονομικά, Πληροφορική και Τεχνολογία, στατιστική, φορολογικό δίκαιο και Παραγωγή και διαχείριση βιομηχανικών συστημάτων.

Το πρόγραμμα υποτροφιών υλοποιείται επιτυχώς από το 2001, ενώ το 2010 προκηρύχτηκε για πρώτη φορά η υποτροφία ειδικά για το φορολογικό δίκαιο. Οι υποτροφίες εντάσσονται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της PwC για την καθοδήγηση στην καλύτερη εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία διακεκριμένων και ταλαντούχων νέων. Η PwC έχει στόχο να συμβάλει στον περιορισμό του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης που υπάρχει στην αγορά εργασίας. Mέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερους από 80 φοιτητές να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση.

Ο Mάριος Ψάλτης, διευθύνων σύμβουλος της PwC Ελλάδας, σχολιάζει: «Συγχαίρουμε όλους τους υποτρόφους μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Mέσω του προγράμματος γνωρίζουμε εξαίρετους νέους, με πολλές προοπτικές και θέληση. Πιστεύ- ουμε ότι με τις σπουδές που έχουν επιλέξει θα μπορούν να καλύψουν σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Aυτός είναι και ο στόχος του προγράμματος: να φέρουμε τους φοιτητές κοντά στην αγορά εργασίας, να καλυφθούν τα κενά, βοηθώντας έτσι τη χώρα μας να ανακάμψει».

«Είμαστε περήφανοι για το αυξημένο ενδιαφέρον αλλά και την αξιοσημείωτη ποιότητα των υποψηφίων για το πρόγραμμα υποτροφίας στο φορολογικό δίκαιο. Πιστεύουμε ότι η ενδυνάμωση του χώρου μας με νέους εξαιρετικούς επιστήμονες μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει και προσδοκούμε σε ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αυτό τα επόμενα χρόνια», συμπληρώνει ο Βασίλης Βύζας, Partner στο τμήμα φορολογικών συμβουλών της PwC Ελλάδας και υπεύθυνος του προγράμματος για μεταπτυχιακές σπουδές στο φορολογικό δίκαιο.

 

mail

Αξιότιμοι κύριοι,

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διδακτορικής μου διατριβής και αναλογιζόμενος τους ανθρώπους που με στήριξαν, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα διότι μου δώσατε βήμα στο καλαίσθητο και επιστημονικά έγκυρο περιοδικό σας Accountancy Greece (Ag). με τιμήσατε, μέσω της παρουσίας της εξαίρετης συνεργάτιδάς σας κας Mουζακίτη, στην πρώτη παρουσίαση της μεθόδου Evpedia στην πόλη της Λιβαδειάς, και γενικότερα μου δώσατε κίνητρα τη στιγμή ακριβώς που τα είχα ανάγκη.

Η φιλοξενία όμως που μου προσφέρατε εκτός από κίνητρο ήταν για μένα και τιμή.

Mε ιδαίτερες ευχαριστίες και εκτίμηση,

Γεώργιος κ. Γάκης
BSc, M.B.A. υποψήφιος διδάκτορας Azteca University

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRUECONOMY ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤAI ΣΤΗΝ PwC

Η PwC ολοκλήρωσε την εξαγορά της TruEconomy, συμβουλευτικής εταιρείας για τη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας. στο πλαίσιο αυτό, όσον αφορά τη χώρα μας, η TruEconomy ενσωματώθηκε, από την 1η ιουλίου, στο τμήμα Consulting της PwC στην Ελλάδα.

Mε την εξαγορά της TruEconomy η PwC εμπλουτίζει τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες και εδραιώνει την ηγετική θέση της στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, επιχειρηματικών εφαρμογών, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα διαχείρισης της πληροφόρησης (information management).

Ο κ. Kυριάκος Aνδρέου, Partner και επικεφαλής του τμήματος Consulting της PwC στην Ελλάδα, δήλωσε: «Aυτή η εξαγορά αποτελεί για εμάς επένδυση στο ταλέντο, στην ποιότητα και στο υψηλής αξίας χαρτοφυλάκιο πελατών. Είναι μέρος της στρατηγικής μας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας».

Ο κ. Aνδρέου προσέθεσε: «καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους μας από την TruEconomy. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη των πελατών της TruEconomy, συνεχίζοντας να τους παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. στόχος μας εί- ναι να είμαστε το κορυφαίο δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών, όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και λόγω της ποιότητας των εργασιών μας και του εξειδικευμένου ανθρωπίνου δυναμικού μας».