• Σήμερα είναι: Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Grant Thornton: Head of Technology Intelligence & Performance

H τεχνολογία αποτελεί πλέον καθοριστικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων, καθώς μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα, να αναβαθμίσει τις εσωτερικές λειτουργίες και να διευρύνει τους ορίζοντες κάθε εταιρείας.

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον, η Grant Thornton αναδεικνύει την αναγκαιότητα της ψηφιακής εξέλιξης και στηρίζει τις επιχειρήσεις, προκειμένου να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν, με στόχο να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους.

Με γνώμονα τα παραπάνω, το ανανεωμένο τμήμα Technology Intelligence & Performance της Grant Thornton πλαισιώνεται από μία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών, με επικεφαλής την κ. Στέλλα Αγγελοπούλου, Head of Technology Intelligence & Performance, προσφέροντας αξία στην επιχείρησή σας μέσω της ανάπτυξης ψηφιακών στρατηγικών, της ενίσχυσης επιχειρησιακών λειτουργικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, του σχεδιασμού υπερ-εξατομικευμένων εμπειριών, καθώς και με τον επανασχεδιασμό της παραγωτικότητας μέσω του «έξυπνου» αυτοματισμού.