• Σήμερα είναι: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Grant Thornton, νέα γραφεία, νέα εποχή

 

Η Grant Thornton γυρίζει σελίδα και εισέρχεται σε μια νέα εποχή, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό μας και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, μεταφερόμαστε σε καινούργια γραφεία, τα οποία επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας για συνεχή ανάπτυξη μαζί με τους πελάτες μας. Μέσα από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτη και Ιωάννινα, συνεχίζουμε να παρέχουμε αδιάλειπτα υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, ενώ γνωρίζουμε πως ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα και ισχυρά θεμέλια ανάπτυξης. Γι’ αυτόν τον λόγο, ευρισκόμενοι σε μία κεντρικότερη τοποθεσία, θα είμαστε παρόντες όσο ποτέ άλλοτε στον παλμό των εξελίξεων, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σας και να υλοποιούμε τους στόχους σας.

Ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Καθώς πραγματοποιούμε σταθερά βήματα προς το αύριο, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για τον επιχειρηματικό κόσμο να γνωρίζει ότι έχει δίπλα του συμβούλους πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί και με τη βοήθεια των οποίων μπορεί να αναπτυχθεί. Μέσα από την επένδυση στις νέες εγκαταστάσεις μας, δείχνουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να αφουγκραζόμαστε συνεχώς τις φιλοδοξίες και τους στόχους των συνεργατών μας, καθώς προχωράμε σε ένα εξελιγμένο οικονομικό μοντέλο, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη δίνουν περαιτέρω πνοή στη φιλοσοφία της Grant Thornton για μετάβαση σε ένα μέλλον πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα».

Τα νέα μας γραφεία αποτελούν ένα σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προάγει τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τον διάλογο, απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξη των ανθρώπων μας. Την ίδια στιγμή, περιορίζουμε ακόμα περισσότερο το οικολογικό μας αποτύπωμα και επενδύουμε έμπρακτα στις νέες τεχνολογίες, ενσαρκώνοντας το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη. Σε μία δεκαετία όπου τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη αναμένεται να υλοποιήσουν τη μετάβασή τους σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, είναι καθήκον των επιχειρήσεων να συμβαδίσουν μαζί με αυτήν την εξέλιξη. Και αποτελεί χρέος της Grant Thornton να βοηθήσει αυτές τις επιχειρήσεις στο δρόμο που διανύουν προς ένα καλύτερο αύριο.