• Σήμερα είναι: Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

GT, Το Φορολογικό & Ασφαλιστικό Νομοθετικό Πλαίσιο στην εποχή του Covid-19

H Grant Thornton, παρουσιάζοντας γνήσιο και αμείωτο ενδιαφέρον για τις ελληνικές επιχειρήσεις, μένει πιστή στην αποστολή της για έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των επιχειρηματιών, αναφορικά με τα νέα δεδομένα και ζητούμενα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε αυτό το τεύχος, θα βρείτε όλα όσα συζητήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου session των Respond & Restore Together | Covid-19 Web Series με θέμα “Το Φορολογικό & Ασφαλιστικό Νομοθετικό Πλαίσιο στην εποχή του Covid-19”. Τα στελέχη της Grant Thornton ανέλυσαν εις βάθος τις εξελίξεις στην φορολογία, στα εργατικά μέτρα, στα μέτρα κοινωνικής ασφάλισης και στις οικονομικές ενισχύσεις. Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο 3ο session, το οποίο θα εξετάσει ενδελεχώς όλα τα θέματα ρευστότητας και αποτιμήσεων που θα απασχολήσουν τις επιχειρήσεις το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν στη διάθεση τους.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε για τη δωρεά κρίσιμου ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικών υλικών, στην οποία προχώρησε η Grant Thornton, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Κατεβάστε εδώ το έβδομο τεύχος του Newsletter