• Σήμερα είναι: Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Grant Thornton, Έφυγε ο Θέμης Λιανόπουλος

Με ιδιαίτερη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι χθες, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, έφυγε από τη ζωή ο κ. Θέμης Λιανόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης και επικεφαλής του τμήματος Tax & Outsourcing της Grant Thornton.

Ο Θέμης Λιανόπουλος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Grant Thornton, πρωτοπόρος σε θέματα φορολογικού ενδιαφέροντος και γενναιόδωρος σε όσους είχαν το προνόμιο να συνεργαστούν μαζί του.

Διαθέτοντας μία επαγγελματική εμπειρία 40 ετών, εντάχθηκε στην οικογένεια της Grant Thornton το 2012, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του φορολογικού τμήματος της εταιρείας μας και τη διαμόρφωση του στα υψηλά επίπεδα που βρίσκεται σήμερα.

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία του, καθώς και η πολυετής εμπειρία του, έδωσαν μία ξεχωριστή πνοή στην Grant Thornton, με τον ίδιο να αποτελεί αρωγό στην ευρύτερη ανάπτυξή της. Επαγγελματίας υψηλότατου επιπέδου ο ίδιος, απολάμβανε την εκτίμηση των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου και την αφοσίωση δυναμικών επιχειρηματιών και στελεχών.

Ο Θέμης Λιανόπουλος συγκέντρωνε χαρακτηριστικά πραγματικού ηγέτη, κερδίζοντας καθημερινά την αμέριστη εκτίμηση και αγάπη των στελεχών της Grant Thornton, εμπνέοντας παράλληλα με το κύρος του όσους συνεργάτες ήταν τυχεροί να τον γνωρίσουν και να εργαστούν στο πλευρό του.

Ταυτόχρονα, το αμέριστο ενδιαφέρον του για τους συνανθρώπους και την κοινωνία μαρτυράει την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε και ως άνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όποιον επιθυμεί, να κάνει δωρεά στην Ομάδα Αιγαίου, της οποίας μέλος ήταν ο Θέμης Λιανόπουλος (Λογαριασμός Alpha Bank GR 400140 1050 1050 02002015130), εις μνήμην του.

Η οικογένεια της Grant Thornton εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.