• Σήμερα είναι: Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

KPMG Advisory Graduate Recruitment Program 2019 

 

Επιθυμείς να δεις από κοντά τον κλάδο των Συμβουλευτικών υπηρεσιών, να σχεδιάσεις καινοτόμες, πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις για επιχειρήσεις της Ελληνικής και Παγκόσμιας αγοράς;

Είσαι απόφοιτος σχολών Θετικής/Τεχνολογικής, Διοικητικής και Οικονομικής κατεύθυνσης;

Η KPMG, λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των εργασιών της, επιθυμεί να προσλάβει νέους επαγγελματίες για να τους εντάξει στο Συμβουλευτικό τμήμα της.

Κάνε λοιπόν την αίτηση σου έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.justjobs.gr/find/job?jid=vqG2kg82Cdc%3d

Σκοπός του προγράμματός μας είναι η προσέλκυση και ένταξη νέων ταλαντούχων αποφοίτων στην ομάδα των Συμβούλων της KPMG στους τομείς του Management Consulting, Risk Consulting και Deal Advisory. Η καινοτομία του προγράμματός μας συνίσταται στη χρήση σύγχρονων εργαλείων αξιολόγησης, καθώς και στη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού ως μέρος ενός ολοήμερου κέντρου αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για αποφοίτους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο), οι οποίοι προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων.  Απαραίτητα χαρακτηριστικά του ιδανικού υποψηφίου αποτελούν η δημιουργικότητα, η ομαδικότητα, ο δυναμισμός και ο προσανατολισμός στο αποτέλεσμα. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι υποχρεωτική, είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και η εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες.

Παράλληλα με την αξιολόγηση δεξιοτήτων, για τη στελέχωση του Συμβουλευτικού μας τμήματος, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού τομέα από τους επαγγελματίες μας, έτσι ώστε να επιλέξουν το αντικείμενο το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τις δεξιότητες, την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους!

Για περαιτέρω απορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε ως ακολούθως: Τ: +30 210 60 62 107, Θανάσης Κανάργιας

Ετικέτες: