• Σήμερα είναι: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ PARTNERSHIP ΤΗΣ KPMG

 

Η KPMG στην Ελλάδα από 1 Ιουλίου ενισχύει τις υπηρεσίες της εντάσσοντας δύο νέους συνεταίρους (partners) στην οικογένειά της, οι οποίοι έχουν σημαντική πορεία στην εταιρεία και έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξή της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

 

Ιωάννη Μπράβο, ο οποίος εργάζεται στην KPMG τα τελευταία 2,5 χρόνια στον Ελεγκτικό τομέα, και διαθέτει 17 χρόνια σημαντικής εμπειρίας στο χώρο με εξειδίκευση στους κλάδους της Ναυτιλίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της υπεράκτιας γεώτρησης καθώς και σε ελέγχους εταιρειών εισηγμένων στην Αμερική. Έχει παράσχει υπηρεσίες σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ναυτιλιακούς ομίλους και έχει εμπλακεί σε μεγάλο αριθμό εισαγωγών ναυτιλιακών επιχειρήσεων στα χρηματιστήρια της Νέα Υόρκης, του Λονδίνου και του Χονγκ Κονγκ, καθώς και σε ιδιωτικές τοποθετήσεις και αυξήσεις κεφαλαίου. O Γιάννης είναι επικεφαλής των ναυτιλιακών υπηρεσιών της KPMG στην Ελλάδα.

 

Δημήτριο Ηλιάδη, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια διευθύνει το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη και έχει υπό την ευθύνη του το business development στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα financial advisory όπως έργα εταιρικών και δανειακών αναδιαρθρώσεων και Μ&Α. Διαθέτει παραπάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό κλάδο (credit risk & corporate/investment banking) με συμμετοχή στη διοργάνωση σημαντικού αριθμού κοινοπρακτικών ομολογιακών δανείων, συμπεριλαμβανομένων κάποιων με εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εταιρεία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να βλέπουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν υψηλότερες θέσεις ευθύνης. Είμαι πεπεισμένος ότι και τα δύο στελέχη μας που αναλαμβάνουν τη θέση του partner σήμερα θα προσθέσουν σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας σε μια αγορά με πάρα πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις σε μια συνθήκη με σημαντικές προοπτικές για την ελληνική οικονομία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο έργο τους.»